gamlingar är konstiga ..

nu e man på mammis jobb på öppet hus och det är massa gamla här !!! dom går och pratar och sånt det är läskigt :( men en snnan sak är att jag gillar en speciell person men han gillar inte mig men bella vet nog hur vi ska fixa det !! :D älskar dig bella <3

ajjj :´´(

ja nu sitter man här och har ont ! öroninflammation :( jävla satans skit helvette !!!  dör så sjukt ont

gaahhh

nu suitter jag hos emelie och grejar med hennes dator ! men hon lixom somnar hela tiden !! jag är as vaken men hon är trött !!!!! red hennes ponniii idag as goo hässt men väldigt skön skritt :)

ingen bra rubrik

tänkte ta upp en sak om nu ni läser ! det här om mobbning ! jag har inte blivit utsatt för det men känner folk som har det . det är väldigt joibbigt när någon kommer fram och säger att du är en jävla fitta och alla skrattar man vill ju gärna vara stark och inte visa känslor men vissa är känsligare än andra och det här är bara enb liten del av det som man skulle kunna skriva men jag orkar inte skriva mer !

jaha

jaha det var ju roligt att man har 7 besökare men bättre kan ni ? :)

liten text jag kom på !

såg dig gå med henne .. ville verkligen att du skulle inse att jag finns men du är som alla andra killar tänker bara på utseendet ! men kan inte släppa dig det ända som jag tänker på vad som hände den dagen . den underbara dagen då det hände ! :) Faaaan vad jag gillar dig   f****** ! <3

._. ;) :D

demonstrerat idag as kul ! :) (( nooot )) jaja men kollar på melodifestivalen nu så sean banan kommer vinna ! ;)

..

förlåt för inga bilder men min dator vägrar att ladda upp !

After school ;)

Ja nu har man kommit hem från efter skolan. så jävla kul asså ! men ska försöka övertala mamman min att få gå på discot ! :D då blire kul jajamensan ;) imorgon ska jag kanske demostrera om någon annan gör det ? menmen det är imorgon det hare gött hallon kött ;)

ingen rubrik

känner mig som en idiot ! vill så hemskt gärna att det ska bli vi två men ne .. gillar dig verkligen ! men dagen då : mådde så sjukt dåligt men bellis fick mig att stanna. sen har man ju typ feber så kommer nog inte på brl discot men vill gärna det :) vet att du har tjej men du är så gullig ;) jaja hare gutt nu då babbes    ps länka bloggar !!! ;)

RSS 2.0