orka ... :)

Heej dagen har varit sjukt rolig hade inte glömt min gympa påse idag iaf ! men är sjukt förkyld .. tack för den viktor :D men det känns ändå konstigt för jag tror det håller på att hända en sak men en person .. säger inte vem ! men vill ni läsa en dikt jag har skrivit ? kommentera isånnafall :)   

Sjuk :(

Va hos emelie igår skulle sova över men spydde så fick åka hem :/ så har spytt hela natten men mår bättre nu ! jag hade en gång en dröm , drömmen var så fin , sen vaknade jag upp och drömmen försvann ... men jag kan inte suta tänka på den drömmen ! för den handlade om dig älskling ♥ <3333


vad sak man göra .. ?

Ja vad ska man göra ? hehehehe jag tänker på stekt korv :)

jaja.

Ja nu har satt sig tillrätta i sängen med datorn i knät :) gottt gott :) vill ha låt förslag på bra låtar ! jag och bella lyssna på en som va 10 timmar och jag bara efter 10 min : bella hur lång är denna låten ? och så gick jag och kolla och bara : bella den är 10 timmar !!

roligt liv man har ..

ja nu sitter man ensam och lyssnar på this is halloween :) och så kollar man på vem vet mest ? :) roligt liv man har ;DDDD skola imorgon då så jävla tröööök . igår när jag var hos bella http://bellabusepettersson.blogg.se/ och så ringer liza mellert och ja det var kul ! :)

dagen..

ja idag var det då första dagen i skolan ! jag , linus , bella , nicklas , rasmus , viktor & edwin skrattade mest men linus , edwin & rasmus fick stanna inne . sen åkte jag hem till alma och greja med hennes lilla ponny :) sen hade  vi snöbolls krig :)     pöss !

hehe back to school ..

Ja imorgon börjar skolan då ! ska med alma hem. kommer nog sitta bredvid <3    håller på att leta sommarponny vet någon en bra sida förutom hästnet Å släng in en kommentar ! :)

f*n

vad jag en gör så är jag hatad ! vad fan ska man göra för att dom andra ska förstå att de inte kan ändra men det ni säger sårar mig som fan inombords ! Jag hatar dig !!!


RSS 2.0